Hvem finder du i salonen?

Anne er indehaver af salonen og har haft den siden 2007. Hun har den 4 årige uddannelse og har været udlært siden 2004.

Vi vil det bedste for dit hår.

Vi har brugt lang tid på at finde ud af, hvad vi kan gøre for at få at finde den bedst mulige løsning for et sundt hår, når vi farver og permanenter. Vi syntes ikke der skal være alle de tilvalg og fravalg for dig, som du alligevel ikke ved hvad har af konsekvens for dit hår, når det bliver farvet eller permanentet. Vi vil gerne at dit hår stadig er sundt og blankt, når det er færdigbehandlet uden du skal sidde og tænke-Og hvad koster det så oveni prisen!

Derfor har vi valgt at kunne tilbyde den mest optimale løsning for dit hår og dig, når vi farver og permanenter, så vi passer mest muligt på dit hår- uden at det koster en merpris end selve farveprisen. Og hvad betyder det så?

Vi arbejder med 2 forskellige styrkende og plejende produkter, når vi farver og permanenter- Olaplex og Procortexx- som hjælper med at genopbygge og fugte håret, så håret har en forbedret tilstand, når vi er færdige med behandlingen.

Produktet skal blot tilsættes i farven eller permanenten, og giver os mulighed for at kunne lave bedre resultater, fordi vi ikke skader håret eller forringer hårkvaliteten.

Vi guider dig og giver den rette vejledning til hvordan dit hår får den mest optimale behandling, og vi glæder os til at kunne hjælpe dig med at skabe endnu sundere og mere blankt hår.